Mbyllet numërimi në 3 bashkitë e qarkut Gjirokastër/ Si janë votuar PD, PS dhe LSI në krahasim me 2017-n

0
390

Mbyllet numërimi në 3 bashkitë e qarkut Gjirokastër, Përmet, Këlcyrë, Memaliaj . @jugunews.net bën krahasimin e votave për 3 forcat politike , rezultatet e arritura në zgjedhjet e 2017 dhe 2021 , rritja që arriti PD në të ashtuquajtura bastione të së majtës.

1. PËRMETI ZGJEDHJET 2021

PS-3466 vota,

PD-1939 vota                                               

LSI-527 vota.

PËRMETI ZGJEDHJET 2017

PS 3857 vota (51.75%)

PD 2004 vota (26.89 %)

LSI- 1433 vota (19.23%)

2. KËLCYRË, ZGJEDHJET 2021

PS 1750 vota

PD 1070 vota

 LSI  509 vota.

KËLCYRË, ZGJEDHJET 2017

PS 1997 (53.25)

PD 873 (23.28%)

LSI 781 vota (20.83%)

3. MEMALIAJ, ZGJEDHJET 2021

PS – 3271 vota
PD – 1404 vota
LSI – 1000 vota

MEMALIAJ, ZGJEDHJET 2017

PS 4084  (60.13%)

PD 1377  (20.27%)

LSI 1234, (18.7%)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here