Prurjet e reja ‘zhgënjejnë’ Ramën! Luljeta Bozo dhe Najada Çomo nuk marrin as 100 vota

Teksa ka përfunduar numërimi i votave në rang vendi, tani ka filluar numërimi i votave të kandidatëve dhe rezultatet e deritanishme janë surprizuese. Në Tiranë, dy prurjet e Ramës të cilat u vendosën në krye të listës së Tiranës duket se e kanë zhgënjyer shumë kryeministrin. Edhe pse Rama i cilësoi të dyja si zgjedhje jo të rastësishme për të vlerësuar kontributin e tyre në 15 muajt e fundit, kjo duket se nuk ka ndikuar aspak në votën e qytetarëve. Nga numërimi i votave ka rezultuar se Luljeta Bozo ka marrë deri më tani 89 vota, ndërsa Najada Çomo vetëm 33.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment