Socialistët falenderojnë patronazhistët për “fitoren” e 25 prillit

0
290

Sekretari i Përgjithshëm i PS-së,  Taulant Balla e ka nisur me një falenderim për patronazhistët dhe anëtar e PS, fjalën e tij në mbledhjen e Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste.

Balla u shprehu atyre mirënjohjen për puën e bërë, duke e cilësuar fitoren e PS si historike, të qartë dhe të pastër.

“Dua të falënderoj të gjithë, patronazhistët kontributorët tanë në këtë fitore historike të gjithë së bashku arritëm në një rezultat sa të qartë edhe të pastër. Mbyllem një mandat të vështirë. Si anëtar të organizmit më të lartë kemi të gjithë bashkë nderin e të qenit pjesë e kësaj skuadre fituese. Ëhstë përgjegjësia jonë që këtë fitore ta lexojmë me përgjegjësinë ta shohim si mundësi për Shqipërinë. Do të bëjmë një analizë të plotë në çdo qark.  Ky është një rezultat shumë i pastër dhe domethënës për këto zgjedhje. Je mi  në kohën  duhur për të filluar një analizë të thellë të rezultatit. Nga kjo analizë dhe ripërtëritje e fuqisë sonë duhet të bëhemi gati për fitoren e zgjedhjeve vendore të 2023 dhe ato parlamentare të 2025. Forcim,in e organizatave tona socialiste që jo në të gjithë territorin kishin fuqinë e duhur. Kjo asamble do të thërrasë kongresin e  jashtëzakoshëm për hapjen  e PS’, u shpreh Balla.

Shkruaj nje koment