“Vjosa ” femijet njihen me vlerat e lumit te eger ne Evrope

Një grup prej 23 fëmijësh nga Tepelena u bënë pjesë e shkollës verore 2 ditore të organizuar në Qendrën kërkimore të Vjosës në Tepelenë. Ky aktivitet kishte për synim jo vetëm argëtimin e fëmijëve, por edhe informimin dhe ndërgjegjësimin e tyre në lidhje me vlerat e lumit Vjosë. Fëmijët e moshave 9-14 vjeç ndoqën prezantimet dhe u bënë pjesë një serie aktivitetesh edukuese brenda në ambjentet e qendrës dhe jashtë saj, në natyre.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment