Rruget ku therret qameti ne Gjirokaster, punimet per ujesjellesin shkaterrojne qytetin

0
370

Reshjet intensive te shiut gjate oreve te fundit kane perkeqesuar gjendjen e rrugeve ne qytetin e Gjirokastres kryesisht ne lagjet e siperme te qytetit . Prej kohesh punimet e ujesjellesit shkaktojn kete problem ndonese firma kontraktuese ka mar persiper rregullimin e tyre asgje e tille nuk ka ndodhur.Banoret thone se gjendja eshte shume e keqe dhe e kane te veshtire te levizin kryesisht gjate nates. Afati i perfundimit te punimeve per ujesjellesin ishte data 17 gusht.

Shkruaj nje koment