Protestë për rritjen e çmimeve: Shtet i korruptuar dhe antiligjor: Ky është shtet mashtrues. S’jemi të varfër, por të vjedhur

Qytetarët janë mbledhur sërish në protestë para kryeministrisë kundër rritjes së çmimeve.

Qytetarët i kanë bërë thirrje qeverisë që të marrë masa dhe të sigurojë minimumin jetik.

Ky është shtet mashtrues dhe antiligjor , duke filluar nga kryeministri, nga Avokati i Popullit e KLSH. Pensionet janë të vogla, nuk kërkoj mëshire, po drejtësi. SPAK të hetojë vjedhjen e kontributeve”, tha një qytetar.

Të mos vjedhin por të sjellin mirëqenie”, tha një protestues tjetër.

“Nuk jemi të varfër, por të vjedhur”, u shpreh një protestuese.  

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment