Rritet çmimi i gjelit të detit në prag të festave

0
39

Edhe këtë vit çmimi i  “Mbretit të Tryezës”, së Vitit të Ri, gjelit të detit ka pësuar një rritje drastike. Nëse vitin e kaluar 1 kg kushtonte 400 deri në 500 lekë, këtë vit çmimi varion nga 800, 900, por edhe në 1000 mijë lekë.

Tregtarët e justifikojnë rritjen e çmimit me faktin se është rritur çdo prodhim dhe kjo ka sjell dhe rritjen e çmimit të gjelit.

Konsumatorët shprehen se këtë vit është e papërballushme për xhepat e tyre të blejnë gjelin  e detit.

Shkruaj nje koment