Ndryshime në fundvit në bashkinë Gjirokastër , njihuni me drejtuesit e rinj

0
68

Në prag të ndërrimit të viteve disa drejtues në bashkinë Gjirokastër janë zëvendësuar . Mësohet se Seit Rondo është larguar nga Drejtoria e Shërbimeve Komunitare Utilitare dhe në vend të tij është emëruar Iljaz Memushi. Më herët Memushi ka qenë përgjegjës në Sektorin e Mirëmbajtjes në Drejtorinë e Arsimit. Gazetari Blerim Kore që ka punuar deri më tani edhe si këshilltar i kryetarit të bashkisë, është emëruar drejtor i Turizmit, Trashëgimisë dhe Sporteve në Bashkinë Gjirokastër. Esmeralda Janoro është nënkryetarja e re e bashkisë , Janoro ka qenë mëparë drejtuese e QKF Gjirokastër.

Shkruaj nje koment