Italia hap rreth 70 mijë vende pune, përfitojnë edhe shqiptarët

0
70

Italia do të hapë rreth 70 mijë vende pune dhe aplikimet do të fillojnë duke nisur nga data 1 shkurt. Nga ky vendim i shtetit italian do të përfitojnë edhe shqiptarët e të dyja shteteve, Shqipërisë dhe Kosovës.

Sipas “Gazetës Express”, kuota maksimale për vitin 2022 është 69,70 leje pune. Më poshtë është lista e shteteve që përfitojnë nga ky vendim.

Shqipëria

Kosova

Algjeria

Bangladeshi

Bosnje-Hercegovinë

Shpëtimtari

Etiopia

Gambia

Gana

Guatemala

Indi

Bregu i Fildishtë

Japonia

Mali

Mauritius

Moldavia

Mali i Zi

Maroku

Nigeri

Nigeria

Maqedonia e Veriut

Pakistani

Filipinet

Republika e Koresë

Senegali

Serbia

Shri Lanka

Shkruaj nje koment