Dështon Asambleja e SHRF Gjirokastër, Dervishaj: Presioni politik po dëmton futbollin

0
64

Sot në orën 13:00 ishin parashikuar të zhvilloheshin zgjedhjet në Shoqatën Rajonale të Futbollit Gjirokastër, për kryetarin dhe delegatët që do të shkojnë në Asamblenë e FSHF-së më 2 mars.
Por kjo nuk ka ndodhur .
Arben Dervishi anëtar i komitetit ekzekutiv të Federates së futbollit ne një deklaratë për mediat ka thënë se : ” Lajmërimet janë bërë mëpërpara sipas afateve të statutit edhe klubet janë përgjigjur duke dërguar delegatët brenda afateve 10 ditore .Është dakordësuar me bashkinë Gjirokastër që mbledhja të bëhet ne ambjentet e stadiumit të Gjirokastrës , por një pjesë e delegatëve nuk kanë ardhur si pasojë e presioneve politike dhe ambjentet nuk na janë vendosur në dispozicion. Kjo do të ishte një ansamble e zakonshme ku do të miratohej buxheti i ansambles.
Ka presion politik mbi delegatet. Edhe nga bashkia e Gjirokastres perderisa janë mbyllur dyert.”

Ansambleja është shtyrë për ditën e nesërme në një ambjent tjetër.

Shkruaj nje koment