Italia rizgjedh Mattarellën , 80-vjeçari konfirmohet për një mandat të dytë si President

Parlamenti italian ka zgjedhur Sergio Mattarella si President i Republikës për një mandat të dytë 7-vjeçar. Pas një jave sherre mes palëve dhe paqartësish, ka tym të bardhë nga të zgjedhurit italianë. 80-vjeçari është zgjedhur në raundin e 8 të votimeve. 

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment