Nëse zgjedhjet në Dibër dhe Shkodër hasin probleme për shkak të motit, fajtor është vetëm Ilir Meta

0
93

Nga Skerdjan Dhuli

Nëse zgjedhjet në Dibër dhe Shkodër hasin probleme për shkak të motit, fajtor është një person i vetëm, Ilir Meta.

Në turravrapin për të goditur PD sa të mundej, vendosi datë zgjedhjesh në mes të dimrit duke bërë të pamundur votën më zonat malore.

Nuk e dinte Ilir Meta që Dukagjini apo Kalaja e Dodës mbulohen nga dëbora ? Natyrisht që e dinte por pazaret me Saliun dhe Ramën ishin të tilla që nuk pyesin për kushte klimatike.

Shkruaj nje koment