Rritja e çmimit të naftës, Autoriteti i Konkurrencës: Kemi nisur hetim, por s’jemi për të luftuar çmimet abuzive

0
81

Autoriteti i Konkurrencës ka reaguar në lidhje me rritjen e ndjeshme dhe të menjëhershme të çmimit të hidrokarbureve në Shqipëri.

Në deklaratë thuhet se ka nisur një hetim që prej 25 shkurtit, por më tej theksohet se Autoriteti i Konkurrencës nuk është projektuar ligjërisht për të luftuar çmimet abuzive në vetvete.

Shkruaj nje koment