Dita e shtatë e protestës/ Qytetarët: Kryeministri të marrë masa, ka kohë deri të shtunën!

Edhe këtë të martë, qytetarët janë mbledhur para Kryeministrisë për të protestuar kundër rritjes së çmimeve, kryesisht të naftës dhe produkteve ushqimore. Protestuesit janë shprehur se ulja e çmimeve dhe heqja e përkohshme e taksave edhe ligji për minimumin jetik, janë disa nga kushtet që qeveria shqiptare duhet t’i realizojë brenda ditës së shtunë.

Kush abuzon të marrë dënimin e merituar, nuk jemi këtu që kryeministri të krijojë superborde. Vendi jonë i ka ligjet prandaj duhet që ato të funksionojnë,. Vetëm qytetarët të bërë bashkë mund të kthejeni axhendën e tyre që dhe axhenda e zyrave të shtetit të jenë në të njëjtin krahë me to. Ne sot do duhet t’i japim kohë dhe njëri-tjetrit. I japim kohë kryeministrit derti ditën e shtunë”, është shprehur aktivisti Mirgen Qiraxhi.

Nga ana tjetër, qytetarët kanë paralajmëruar protesta çdo ditë deri në realizimin e plotë të kërkesave të tyre.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment