Biden ndalohet të hyjë në Rusi

Pak më shumë detaje mbi sanksionet e vendosura nga Rusia ndaj një numri amerikanësh, përfshirë Joe Biden dhe sekretarin amerikan të shtetit Anthony Blinken. Ministria e Jashtme e Rusisë tha se të gjithëve iu ishte ndaluar hyrja në vend si përgjigje ndaj sanksioneve të SHBA-së, duke shtuar se masa ishte “pasojë e politikës jashtëzakonisht rusofobe të ndjekur nga administrata aktuale amerikane”.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment