Bashkia e Fierit nis planin e kursimit të energjisë, njofton kufizim të furnizimit me ujë

0
129

Bashkia e Fierit ka njoftuar kufizime të furnizimit me ujë për qytetarët, në kuadër të krizës energjetike.

Në një njoftim në Facebook, bashkia shkruan se “secili duhet të limitojë konsumin e energjisë… për të mos rritur çmimin e ujit do të nisë aplikimin e kufizimit të furnizimit me ujë”. Kufizimi vjen në një kohë kur çmimet për produktet janë rritur dhe kur vetë qeveria ka pohuar se rritje të çmimit të energjisë, nuk do të ketë.

Shkruaj nje koment