Shkaku kryesor, grupmosha që ka kryer numrin më të lartë të aksidenteve rrugore

0
10

Në muajin shkurt janë regjistruar 77 aksidente rrugore, një numër thuajse i ngjashëm me ato të ndodhura një vit më parë në të njëjtën kohë.

Numri i të aksidentuarve (të vrarë dhe të plagosur) është 100 persona, 16 prej të cilave kanë humbur jeën.

Kështu raporton INSTAT, ndërsa bën me dije se në shumicën e rasteve (88,3 %), aksidentet kanë ndodhur si pasojë e sjelljes së drejtuesit të mjetit.

Numri më i lartë i aksidenteve është kryer nga grup-mosha 35-44 vjeç. Aksidentet në këtë grupmoshë janë rritur me 50%, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. 

Shkruaj nje koment