Basha në Shkodër: Nuk jam këtu për veten time, jam për të mbajtur fjalën që u kam dhënë shqiptarëve

0
158

Nga Shkodra, ish-kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha u shpreh se fjala blindim i partisë është një term propagandë.

Ai tha të gjitha masat ishin të nevojshëm për mbrojtjen e demokratëve, pasi sipas tij Berisha kishte nxitur gjuhën e urrejtjes dhe dhunës.

Basha: Blindimi ehte një term propagande. Pasi unë kam dhënë dorëheqjes për t’i dhënë rrugë bashkimit, sa hapa kemi parë nga pala që goditi fizikisht PD-në? Ato ishin masa mbrojtëse nga dhuna dhe konflikti i nxitur nga njeriu që nxiti dhunë në familjen tonë. Unë kam bërë gabim disa gjëra. A nuk e kuptoni se kur dikush vjen me mjete të dhunshme ne kishin dy rrugë: largimin dhe dorëheqjen, ose marrjen e atyre masave që mos cenohej asnjë demokrat.

Shkruaj nje koment