OBI miraton rezolutën, kërkon njohjen e Kosovës

0
120

Organizata për Bashkëpunim Islamik ka miratuar një rezolutë, e cila u bën thirrje vendeve anëtare që ta njohin pavarësinë e Kosovës dhe ta mbështesin anëtarësimin e saj në organizata ndërkombëtare.

Kjo rezolutë është mirëpritur nga presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani. Ajo thotë në reagimin e parë se Kosova mezi pret të bashkëpunojë me vendet anëtare dhe të krijojë lidhej të ngushta me

I welcome &commend the @OIC_OCI resolution calling on members that are yet to recognize the irreversible independence of the Republic of Kosovo to do so, & supporting ???????? memberships to intl’ organisations.

We look forward to working with member states to foster closer relations. pic.twitter.com/u69pDOvg98— Vjosa Osmani (@VjosaOsmaniPRKS) April 5, 2022

Shkruaj nje koment