Zgjedhjet në Gjirokastër, Shehaj: Brezi i ri do i bashkojë demokratët

0
49

Në një intervistë , kandidati për kreun e PD-së në Gjirokastër, Eri Shehaj tha se procesi në degën e Gjirokastrës po vijon i qetë .Ai tha se futja e brezit të ri do i bashkojë kandidatët.

Procesi është i qetë, demokratët po vazhdojnë të votojnë. Ne në Gjirokastër nuk kemi pasur probleme të ndarje, mendoj se i bashkon demokratët. Futja e brezit të ri besoj se do t’i bashkojë të gjithë demokratët.

Përsa i përket mos rikandidimit të Dasho Alikos, Shehaj tha se ishte një zgjedhje personale.

Zgjedhje e Alikos për moskandidimin, nuk e pa të mundur të kandidonte.

Përsa i përket garës me kandidatin Daniel Sino, Shehaj tha se të dy ata vijnë nga forum rinor i PD dhe se janë në kushte të barabarta.

Të dy kandidatët vijmë nga forumi rinor. Mendoj se jemi në kushte të barabarta.

Shkruaj nje koment