Aksident në aksin Sarandë-Delvinë, dy të plagosur

0
47

Një aksident ka ndodhur në aksin Sarandë-Delvinë, si pasojë dy persona kanë mbetur  të plagosur.

Të plagosurit janë, Anisa Zervoi 32 vjeç dhe Evelina Shehu 49 vjeç, janë ato u trasportuan me autoambulancë në Spitalin e Sarandës, ku po marrin ndihmën e parë.

Zervoi ndodhet në një gjëndje më të rëndë, por të dyja janë jashtë rrezikt për jetën.