Alarmante ndotja e mjedisit në Bashkinë Libohovë, reagon PD Libohovë

0
74

Partia Demokratike e Libohovës ka denoncuar sot ndotjen e mjedisit në fshatrat e kësaj bashkie. Ajo ka sjellë foto të fshatit Nepravishtë, fshati më I madh I kësaj bashkie, pjesë e projektit të 100 fshatrave, por që sipas PD Libohovë ka qenë totalisht I injoruar nga pushteti vendor dhe qendror.

Reagimi i PD Libohovë

Situata e ndotjes se mjedisit e njejte edhe ne fshatrat e bashkise Libohove.
Pamjet vijne nga fshati Nepravishte, fshati me i madh pas qytetit te Libohoves, i cili do te perfshihet edhe ne projektin e 100 fshatrave sipas qeverise, por qe deri tani ka perfituar vetem injorimin e pushteteve vendore e qendrore.
Dhe meqe po fillon fushata e vjeljeve te taksave te reja, merrni masa edhe per shendetin dhe mjedisin e ketyre njerezve o pushtetare qe nuk harroni se c’keni per te ngrene po harroni c’keni thene.

Shkruaj nje koment