ALARMI I BEGAJT PËR “LUFTËN” ME IRANIN/ EKSPERTËT KOMENTOJNË NDRYSHIMET NË PROJEKTLIGJ

0
125

Ekspertët e sigurisë shohin me skepticizëm shqetësimin e ngritur nga Presidenti Begaj se sulmet kibernetike janë shtuar dhe sofistikuar. Sipas tyre, në epokën dixhitale që jetojmë janë fenomene normale. Sa i takon projektligjit të hartuar, ata thonë se gjobat, nuk janë zgjidhja e problemit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here