Aleanca për teatrin, nis protestën paqësore

0
170

Artistët mblidhen pranë Ministrisë së Brendshme pasi mbrëmjen e djeshme ndaj disa artistëve është ushtruar dhunë. Policia rrethon Ministrine e Brendshme.

Astrit Seranaj shprehet se nuk e kuptoi përse u sulmua nga policia, ai shprehet se unë nuk bëra asnjë veprim jashtë normave apo ligjeve, janë policë të cilët duan të na mbyllin zërin, këto veprime të policisë janë që nga 17 maji, dhuna policore tek banorët e familjarët që i nxorrën nga banesa në 5 te mengjesit ky pushtet me forc do te shtypi cdo zë kundeshtues dhe te grabiti pronat private duke përdorur gazlotsjellës. Arrestimet janë të qëllimshme. Policia instrument dhune,duhet të zbatoj ligjet shumë institucione nuk funksionojnë. Kjo qeveri manipuloi dhe mbuloi provat per Klodian Rashën vet vajtja e Ramës është manipulim. Kërkojmë; Të ristrukturohet policia e shtetit , Heqja e Ardi Veliut dhe te ndalet projekti i ndyrë mbi teatrin jemi drejtuar spakut dhe instancave te ndryshme por asgjë;-shprehet Seranaj.

Shkruaj nje koment