Ambasada e SHBA njofton fituesit e Lotarisë Amerikane: Ja si do të veproni tani

0
101

Ambasada e SHBA në Tiranë ka dhënë një njoftim sot me rëndësi për shqiptarët që fituan Lotarinë amerikane. Ambasada ka treguar hapat që do të duhet të ndjekin tani dhe ka treguar se sot do të mund t’i sqarojë edhe në Facebook.

“Urime të përzgjedhurve të programit të lotarisë DV! Ju lutemi, sigurohuni që të ndiqni të gjitha udhëzimet tona përgjatë procesit të aplikimit. Hapi juaj në vazhdim është plotësimi i formularit DS-260 online tek https://ceac.state.gov/iv/  Unë jam këtu për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja mbi aplikimin për DV! #PyetAnnën”

 

Image

Shkruaj nje koment