Ambasadorja e re e BE-së në Tiranë jep mesazhin e parë: Hapja e negociatave na bën më të fortë

0
123

Ambasadorja e Bashkimit Evropian në Shqipëri Christiane Hohmann, e cila e nisi misionin e saj këtë javë, ka shpërndarë një mesazh ku shprehet se pret të bashkëpunojë me institucionet shqiptare për ta bërë vendin pjesë të Bashkimit Evropian.

Hohmann thekson se hapja e negociatave ofron më shumë mundësi në progresin e Shqipërisë dhe transformimin e vendit.

“Shqipëria sapo ka nisur një kapitull të ri në rrugën e saj drejt anëtarësimit në BE. Hapja e negociatave na afron më shumë dhe na bën më të fortë. Na ofron mundësi të shkëlqyera për të konsoliduar progresin e arritur dhe thellimin e transformimit të vendit tuaj. Unë mezi po pres të punoj me ju, institucionet shqiptare, forcat politike, shoqërinë civile dhe qytetarët për ta bërë Shqipërinë anëtare të Bashkimit Evropian”, thekson Hohmann në mesazhin e saj drejtuar shqiptarëve”, shprehet Hohmann.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&features=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%3D&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1555579736688103424&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fpolitiko.al%2Fe-tjera%2Fambasadorja-e-re-e-be-se-ne-tirane-jep-mesazhin-e-pare-hapja-e-negociata-i464950&sessionId=73e68748ad59e6f478d4979f7e60de8f7054bb51&theme=light&widgetsVersion=b7df0f50e1ec1%3A1659558317797&width=550px

Shkruaj nje koment