Anormalitet-të vizatosh qilimin në asfalt

0
362

Këtë “kënaqësi” vetëm Bashkia e Gjirokastrës, u’a ka dhuruar të ftuarve që kanë ardhur me rastin e Fest-Argjiros. Festivalistët janë habitur me një ngjyrim  të tillë në asfaltin e sheshit Cerciz Topulli mesditën e djeshme, pasi nuk rastis në botën e qytetëruar që asfalti si pronë publike dhe ku është i rezervuar për automjete, të zhgarravitet me motive që i përngjasojnë traditës artizanale të zonës. Ligji shprehet qartë për atë që ndërhyn në sinjalistikën vertikale dhe horizontale rrugore përvecse me disiplinimin e lëvizjeve të mjeteve dhe këmbësorëve, ndërmerren sanksione. Në këtë rast Bashkia e Gjirokastrës meriton penalizim për këtë ndërhyrje anormale aq më tepër në zonën historike ku ndalohet kategorikisht. por sic vërtitej tre vjet më parë mes të majtëve shprehja “nuk mund të ndalet urragani i fitores”, sot vërtetohet se ska urragan e ligj të ndalojë Bashkinë në papërgjegjshmëri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here