Apeli i Aulon Kalase: Proteste kunder censures ne media

0
396

Te dashur kolege!
Kemi shume arsye per te protestuar, kunder censures se medias, emisionet e mbyllura, koleget qe pushohen nga puna pa shkak, lirine tone, gazetaret dhe punetoret e medias qe kane kerkuar azil, te drejtat tona te mohuara dhe te parespektuara, per dinjitetin tone dhe per vrasjen e Ardit Gjokles ne Sharre, qe nuk na lejuan t’a raportonin sic duhet.
Ju bej thirrje, qe diten e premte, ora 13:00, te protestojme para Bashkise Tirane.
Gazetare te medias vizive, shtypit te shkruar dhe mediave sociale, moderatore, operatore, montazhiere, teknike transmetimi, teknike direkte, producente, redaktore, faqoses, punetore te tjere te medias dhe njerez qe e duan dhe luftojne per fjalen e lire, duhet te jene me ne, si qytetare te lire te ketij vendi.
Sa me shume “shperndarje”.

Shkruaj nje koment