Arben Ahmetaj humb mandatin e deputetit, Kuvendi i dërgon shkresë KQZ-së

0
52

Arben Ahmetaj e ka humbur mandatin e deputetit. Kuvendi i ka dërguar një shkresë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve më 8 janar 2024.

Nëpërmjet shkresës Kuvendi njofton KQZ-në për zëvendësimin e Ahmetajt.

Sipas ligjit, deputetët që nuk paraqiten në seancë në gjashtë muajit e fundit, e humbin mandatin. Kjo vlen për Ahmetajt i cili u paraqit për herë të fundit në seancën plenare të Kuvendit në korrik.

AI ndodhet në arrati edhe pse është shpallur në kërkim pas akuzave të ngritura nga SPAK për korrupsion, shpërdorim detyre dhe pastrim parash.

Shkruaj nje koment