Ariu futet ne nje kafene ne Kaliforni,vjedh biskota

0
172

Nje ari vizitoi nje kafene ne Kaliforni,dhe u kap nga kamerat duke vjedhur biskota,perpara se policia ta largonte ate nga aty. Nje punetor i kafenese beri foto dhe video kur ariu hyri aty brenda. Ndersa punetoret prisnin qe policia te mberrinte,ariu u ngjit ne banakun ku gjendeshin biskotat,dhe arriti qe t’i hante disa prej tyre. Pasi oficeret mberriten,ata ishin ne gjendje qe t’a debonin ariun nga lokali ne fjale.

Shkruaj nje koment