ARREST ME BURG PËR RUSËT

0
49

Arrest me burg do të kërkojë prokuroria e Elbasanit për dy shtetasit rusë dhe një ukrainas të dyshuar për spiunazh. Dosja është dorëzuar në Gjykatë, ndërkohë që vendimi pritet të jepet të mërkurën. Mbrojtja e tyre do të bëhet nga avokat kryesisht.

Shkruaj nje koment