Arrestime në bashkinë e Sarandës, tre zyrtarë në pranga

0
51

Tre zyrtarë të lartë në Bashkinë e Sarandës janë vënë në pranga.

Është arrestuar drejtori i Urbanistikës P. Zh, juristja R. A në ASHK Sarandë dhe A. A me profesion noter. Urdhër-arrestet janë lëshuar nga Prokuroria e Sarandes.

Ndërkaq mësohet se janë kryer arrestime edhe në Kadastër.

Shkruaj nje koment