Arrestohen 12 shqiptare ne Belgjike

0
240

Policia e Shtetit në një operacion të përbashkët me Policinë Federale Kriminale të Belgjikës kanë goditur një organizate kriminale që drejtohej nga shtetas shqiptarë. 

Autoritetet shqiptare raportojnë se në pranga janë vënë 18 pjesëtarë të kësaj organizate kriminale, ku 12 prej tyre janë  shtetas shqiptarë.

Më konkretisht janë arrestuarit shtetasit: V. M., 45 vjeç, V. B., 49 vjeç, F. M., 52 vjeç, S. B., 64 vjeç, N. B., 42 vjeç, F. D., 34 vjeç, F. D., 60 vjeç, Z. P., 50 vjeç (alias Ch. S.), B. H., 50 vjeç, G. Sh., 41 vjeç, A. F., 29 vjeç dhe A. V., 42 vjeç. Gjashtë të arrestuarit e tjerë janë nga vendet e tjera.

Shkruaj nje koment