Asambleja rajonale e Gjirokastrës propozon Armando Dukën si President të FSHF

0
108

Propozohet Armando Duka si kandidat per president te FSHF. Gjate punimeve te asamblese se shoqates rajonale te futbollit ne Gjirokaster eshte propozuar qe kreu aktual i federates te mandatohet edhe nje here ne krye te shtepise se futbollit. Asambleja e Gjirokastres ka propozuar edhe emrat e Altin Comos dhe Xhevit Kacorrit si delegate per ne asamblene e marsit.

Ne shoqaten rajonale te Gjirokastres nuk jane zhvilluar zgjedhje per kryetar pasi z.Sadikaj eshte votuar ne vitin 2020 per nje mandat 4 vjecar

Shkruaj nje koment