Asnjë hap pas! Basha nxjerr albumin, shkruan për protestën e 8 qershorit: Unë e di që çdo shqiptar…(foto)

0
114

“Ne nuk hedhim asnjë hap pas!”, keshtu thekson sot lideri i opozites, Lulzim Basha, teksa poston nje album me fotot e protestes se mbremshme para Kryeministrise. 

Me nje shenim ne faqen e tij ne Facebook, Basha thekson se “Unë e di që çdo shqiptar lufton të ketë të njëjtat të drejta si çdo qytetar europian. Ne nuk kërkojmë asgjë më shumë, por nuk do të pranojmë asgjë më pak për veten se vlerat që na bashkojnë: demokraci, shtet ligjor dhe drejtësi të barabartë për të gjithë”

Postimi i Bashës

Bashkimi popullor i 2 Qershorit është asambleja më madhështore e shqiptarëve europianë, të vjedhur, të dhunuar e të tradhëtuar, që kërkojnë zgjidhjen e krizës me largimin e shkaktarit të saj, qeveri tranzitore dhe zgjedhje të lira.
Unë e di që çdo shqiptar lufton të ketë të njëjtat të drejta si çdo qytetar europian. Ne nuk kërkojmë asgjë më shumë, por nuk do të pranojmë asgjë më pak për veten se vlerat që na bashkojnë: demokraci, shtet ligjor dhe drejtësi të barabartë për të gjithë.
Ne nuk hedhim asnjë hap pas!
#8Qershor #ShqipëriasiEuropa

protesta 2 qershor1
protesta 2 qershor2jpg
protesta 2 qershor3
protesta 2 qershor4
protesta 2 qershor5
protesta 2 qershor6
protesta 2 qershor7
protesta 2 qershor8
protesta 2 qershor9
protesta 2 qershor10
protesta 2 qershor11
protesta 2 qershor12
protesta 2 qershor13

Shkruaj nje koment