ASNJË KOORDINIM PËR SIGURINË NË PLAZHE

0
27

Vendimin për të ndaluar daljen në det të mjeteve motorike lëshuar nga Policia Kufitare e Sarandës, pas ngjarjes tragjike të Himarës, kreu i Shoqatës së Industrisë së Turizmit, Arben Çipa, e sheh kaotik dhe në dëm të sezonit.

Shkruaj nje koment