BALADA MBI KALLDRËM/ PAS TIRANËS, KONFERENCA NDËRKOMBËTARE SHKON NË GJIROKASTËR

0
133

Mbi 60 studiues nga universitetet dhe qendrat kërkimore më të rëndësishme europiane e botërore kanë marrë pjesë në konferencën shkencore të organizuar në Gjirokastër me rastin e 50-vjetorit të themelimit të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë. Akademiku Shaban Sinani pohon se ky është organizimi më i rëndësishëm i këtyre përmasave prej vitit 1983.

Shkruaj nje koment