BANDAT SHQIPTARE ZGJEROJNË AKTIVITETIN, PROKURORI I ROMËS: RRITET KRIMI ITALIAN NË SHQIPËRI

0
176

Krimi shqiptar ka zgjeruar aktivitetin në shtetet ku prodhohet droga. Kështu tha sot kreu i SPAK, Arben Kraja në një konferencë ku ishin të pranishëm edhe përfaqësues të antimafias italiane. Ndërsa Prokurori i Romës bëri të ditur se grupet kriminale shqiptare dhe ato italiane kanë rritur bashkëpunimin.

Shkruaj nje koment