BANKA E SHQIPËRISË, REZERVA PËR PROJEKTBUXHETIN 2023

0
189

Guvernatori i Bankës së Shqipërise, Gent Sejko ka ngritur disa problematika në komisionin e ekonomisë sa i takon projektbuxhetit për vitin 2023. Sipas tij, shqetësues mbetet defiçiti i krijuar me skemën e sigurimeve shoqërore si dhe shpenzimet për parneritetin publik-privat, për të cilat ai dha edhe disa sugjerime.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here