Bankat japin siguri per sherbimet online

0
190

Qytetaret shqiptare vijojne te preferojne sportelet bankare per te marre sherbimet. Shoqata e bankave ka prezantuar studimin “Besimi dhe perceptimi i klienteve per bankat” ku rezulton se 74% e personave qe kane nje llogari bankare i drejtohen bankave per te kryer veprimet. Kreu i shoqates se bankave e lidh kete fenomen me mosbesim te qytetareve. Pas sulmeve kibernetike shoqata e bankave siguron se te dhenat bankare jane te sigurta. Rezultatet e studimit tregojne se karta e debitit eshte produkti me i perdorur bankar me 52% te perdoruesve te bankave qe kane deklaruar se i perdorin aktualisht. Produkti i dyte me i perdorur eshte karta e kreditit me 21% te perdoruesve te bankave duke u ndjekur nga llogaria e kursimit me 17% te perdoruesve te bankave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here