Banoret e lagjes PUNETORI, të papunët e përhershëm të Gjirokastrës

0
108

Nga Gramoz Braho-Kryetar i PEISH

Takim derë më derë me banorët e lagjes “Puntore” aty ku papunësia është ulur këmbkryq, folëm me ta për problematikat rreth papunësisë, strehimit, arsimimit të fëmijve dhe shëndetësisë me “demek” falas.
Premtimet e qeverisë vazhdojnë se në këtë komunitet po zgjidhen shumë gjëra.
0 zgjidhje nga qeveria, rritja tejmase e taksave dhe mbijetesa ne kushte dramatike ky është realiteti i hidhur.
Të ndërgjegjësohemi ta ndryshojmë, rinia, motorri dhe vizioni i punës tonë.
Ne vazhdojmë në rrugën tonë duke sjell një frymë te re te politikës në qytetin tonë sepse ne duam që e ardhmja e këtyre të rinjve të jetë ketu dhe jo të shpërndarë nëpër botë.
Shqipëria është vendi jonë, i nderuar Kryeministër shikoji kushtet e komunitetit degjoni zërin e të rinjve pranojeni faktin e ndryshimit të politikës!

 

Fotografia e Gramoz Braho
Fotografia e Gramoz Braho
Fotografia e Gramoz Braho
Fotografia e Gramoz Braho

 

Shkruaj nje koment