Barcaleta e diteve te fundit!

0
132

Nga Çezar Kotoni
Zoti merrte raport periodik nga engjejt. Nje mengjes hyn engjelli dhe raporton.
Zoti im! Ne Kine ka dale nje virus vdekjeprures!
Zoti uli syte dhe vazhdoi nuk e prishi terezine.
Pas ca muajsh hyn engjelli dhe raporton. Zoti im! Virusi ka vajt ne Itali. Zoti rrudhi ballin por prape uli syte.
Pas ca ditesh engjelli: Zot..kaloi dhe ne Spanje e ne France virusi.
Zoti prape nuk levizi nga aty ku ishte ulur.
Nje mengjes engjelli thote; Zoti im. Virusi po shperndahet ne Shqiperi.
Zoti ngrihet ne kembe me ton te larte iu hakerrua engjellit; po ti tani me thua mua ? Kaq vone? Behuni gati urgjent!
O Zoti im..i tha engjelli. Ju nuk levizet per gjithe ato shtete e u ngritet per nje vend te vogel si Shqiperia?
Po normal- tha Zoti. Ata cdo gje e lene ne doren time!

Shkruaj nje koment