Basha filloi…

0
945

Nga Endira Bushati

Gjatë 90 ditëve të qëndresës, Basha, çdo ditë, ka evidentuar kapjen e medias nga interesat okulte e klienteliste të Ramës…

Një kapje që në fakt rezulton e anasjellë:

Rama jep leje, koncesione e tendera dhe televizionet fsheh kanabisin, krimin e korrupsionin….

I detyruar nga Basha, në pikat e marrëveshjes, Rama ka rënë dakord që, përmes një amendimi ligjor, të garantohet që reklamat politike gjatë fushatës të transmetohen falas….

Qenka shumë dëfryese të shohësh pronarët e televizioneve të protestosh për këtë amendim ligjor….

“Liria e medias”, “pavarësia editoriale”, “kushtetuta”, “amendim kundër ligjit të OSBE”…….

Bla, bla, bla……

Çdo gjë në funksion të milionave që kishin planifikuar të merrnin gjatë kësaj fushate…..që po ikin me një fjali në ligj….

Një Erë e Re po fryn…..

Bëni mirë të qetësoheni….

Basha sapo ka filluar…!

P.S. Sarkozy, para ca vitesh, me ligj, hoqi dhe reklamat në mes të programit…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here