Basha: Mësuesit shqiptarë më të keqpaguarit në Rajon, ata meritojnë më shumë

0
133

Kreu i PD-së, Lulzim Basha ka postuar një videon dhe ka një mesazh për mësuesit në 7 Mars.

‘Dita e mësuesve mund dhe duhet të jetë shumë më e gëzuar për ta.

Së bashku do të sjellim ndryshimin!’, shkruan Basha.

Mësuese Tatjana është e lumtur me punën e saj.

Sepse ajo është nga Bosnia,

Ku një mësues gjimnazi merr 1100 Euro.

Mësuese Fatmira nuk është fare e kënaqur me rrogën që merr.

Sepse në Shqipëri mësuesit paguhen rreth 600 Euro në muaj.

Paga më e ulët në rajon.

Mësues i lumtur = nxënës i lumtur.

Rama nuk bëri asgjë për mësuesit dhe as për nxënësit.

Ne mund ta ndryshojmë këtë!

Të zgjedhim një qeveri të re që do t’i rrisë rrogat.

Sepse është detyra jonë t’u kthejmë buzëqeshjen e humbur mësuesve dhe nxënësve tanë.

Të zgjedhim një kryeministër që punon për ju!

Shkruaj nje koment