Bashki e ministri me borxhe

0
118

Bashkitë dhe ministritë kishin në fund të nëntorit 163 milionë euro borxhe ndaj biznesit dhe qytetarëve. Këto detyrime janë rritur me 20% përgjatë një viti.
Ministritë kanë në total 77 milionë euro borxhe, ku dominojnë ato për ekzekutimin e vendimeve gjyqësore për largimet e padrejta nga puna dhe investimet për punë publike.

Shkruaj nje koment