Bashkia Gjirokaster i jep titullin ‘qytetar nderi’ studiuesit italian Roberto Perna

Bashkia Gjirokastër ka vlerësuar me titullin “Qytetar nderi i Gjirokastrës” studiuesin italian Roberto Perna. Prej 15 vitesh Perna ka dhënë një kontribut të madh në fushën e arkeologjisë, turizmit dhe studimit universitar për Gjirokastrën dhe luginën e Drinos. Ky është misioni i 15 i arkeologëve dhe studiuesve të universitetit te Maceratës në bashkëpunim me ata shqiptarë në Luginën e Drinos.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment