Bashkia Gjirokaster zero investime per qytetin

0
28

Nga Emin Kokalari

Sot keni dy video per te bere diferencen nga pazari ne 18 shtatori per sa i perket mirëmbajtjes se qytetit meqe me thoni jo punon bashkia, jo andej po ketej.

🅾️ Asnje pune s’bën bashkia! Te gjitha investimet ne pazar, sheshi i Çerçizit, rruga nga pas kalase, rikonstruksione te ndryshme etj. jane investime te huaja kryesisht, pa lidhje fare me bashkine.

⁉️ Atëherë çfarë ka bere bashkia per qytetin qe ta di dhe une se mbase jam dhe gabim.
👨‍👨‍👦‍👦 Ka bere ndonje park per femijet?
👴 Ndonje vend per te moshuarit?
🌲 Ndonje lulishte?
🎎 Ka bere gje per turizmin dhe turistet?
👨‍💼 Ka ndihmuar ndonje biznes?

🗣️ Videot flasin vete, s’po bej shume koment kete rradhe.

👷‍♂️ Kaq e veshtire eshte te pakten te pastrohet vendi? Apo te behen 2-3 mirembajtje qe nuk kushtojne ndoshta as 100 mije leke te vjetra? Pse duhet lene kaq shume pas dore Gjirokastra?

🫂 Ftoj te gjithë qytetarët te me shkruajne ne mesazhe private ose te me dergojne foto/video te ç’do problematike qe mund te kene ne lidhje me komunitetin (ju siguroj dhe ju jap fjalen qe informacioni do te mbetet konfidencial), sepse unë s’mund te rri gjithe diten verdalle me video ne dore sepse ketu ka 1001 halle.

📷 Gjithsesi si sot, kur me del para dicka sigurisht qe do te vazhdoj t’i publikoj, por do te ishte me e thjeshte te mi dergonit ju qe mund te keni probleme nga me te ndryshmet sidomos ne lagjet pothuajse te harruara fare nga institucionet perkatese ne te cilat mua s’para me bie rruga.

Poshtë Komunizmi

Shkruaj nje koment