Bashkia largon tregun Romë nga lagjia Gërhot

0
54

Prej ditës së djeshme dhe në vijim tregu industrial i romëve nuk do jetë më në lagjen Gërhot.Ky vendim i bashkisë Gjirokastër.Si mundësi bashkia i ka caktuar këta të fundit në tregun e shumicës.Nuk dihet ende nëse kjo do të jetë e përhershme apo e përkohëshme.Ditën e sotme disa prej shitësve romë nuk e kanë zbatuar këtë urdhër dhe kanë tentuar të hapnin sërish mallin e tyre në ambjentet e lagjes Gërhot por nuk janë lejuar nga inspektorët e bashkisë.Burime për JUGUnews.net thonë se tregtarët po përgatiten për protestë por mbetet për tu parë në vijim se çfarë do të ndodhë me fatin e tyre.

Shkruaj nje koment