BE KTHEN 50 KAMIONË ME BIMË MEDICINALE

0
94

Mos pranimin e bimëve medicinale shqiptare nga Bashkimi Europian, kryetari i Shoqatës së Industrisë së Bimëve Mjekësore dhe Aromatike, Filip Gjoka, ia faturon mungesës së laboratorëve të akredituar për analizat e tyre.

Shkruaj nje koment