BE PEZULLON FONDET E BUJQËSISË/ DOSJA NË SPAK PËR KORRUPSION ME GRANTET

0
134

Korrupsioni dhe burokracitë në shpërndarjen e granteve nga Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural kanë bërë që Komisioni Europian të pezullojë fondet për Bujqësinë në Shqipëri. Gazetari Klodian Tomorri bëri te ditur se zyra antikorrupsion në BE ka nisur hetimet që në mars të vitit 2021, ndërkohë që dosja është dërguar në SPAK. Ende nuk ka një reagim nga ministrja e Bujqësisë, Frida Krifca.

Shkruaj nje koment